Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/idepozit/public_html/system/database/mysql.php on line 6
 Delivery Information (iDepozit)

Informatii De Transport

Serviciul de livrare este directionat catre companii terțe de transport, nu rambursam costul de livrare la emiterea facturii, vă rugăm să consultați Politica de Returnare pentru mai multe detalii

Pentru transporturile europene , iDepozit.ro lucrează cu diferite firme transportoare . Firma de transport preia mărfurile de la depozitul nostru în fiecare zi de lucru a anului .

Pentru toate comenzile , costurile de transport vor fi calculate automat , în funcție de alegerea metodei si firmei de expediere.

Clientii pot alege, de asemenea să utilizeze propriile lor servicii de curierat . Clientul trebuie să se asigure că serviciul nostru de relatii clienti primește toate informațiile relevante ale transportului in avans .

Pentru transporturile în toată lumea , oferim numai ridicarea produselor din tara . Acest lucru înseamnă clientul va trebui să aranjeze propriul transport .

Comenzile vor fi procesate si expediate în termen de cel puțin 3 zile de la primirea de platii , în funcție de furnizor și de disponibilitatea bunurilor .


iDepozit
Str. Balciului, Nr 166, Valcea
: iDepozit.ro
: iDepozit
+04 (0)34 081 4449
+04 (0)770 666 524
RO 34871297
Bazat pe iPlus.ro
Delivery Information (iDepozit)